Udforsk familievenlige campingpladser i Norge


Velkommen til endnu et blog indlæg! I dag er fokus på: ‘familievenlige campingpladser i Norge’.

Norge byder på mange fantastiske campingmuligheder for autocamperentusiaster, som ønsker at opleve landets naturskønne vidundere og unikke kulturarv. Her er en guide til fremragende autocamper campingpladser, der lover mindeværdige oplevelser for hele familien.

1. Topcamp Hallingdal

    Søger du 5-stjernet camping? Tjek Topcamp Hallingdal i Ål. De har gjort en ekstra indsats for at sikre et luksuriøst ophold. Campingpladsen byder på fremragende faciliteter og fritidsaktiviteter. Hallingdal er desuden et fantastisk udgangspunkt for udflugter i området.

    Topcamp Hallingdal er dedikeret til at give familier en førsteklasses oplevelse. Der er faciliteter som legeplads, snackbar med is og slushice, samt en minigolfbane. I sommermånederne er der organiserede børneaktiviteter seks dage om ugen, herunder skattejagt, ansigtsmaling, og diskotek. Campingpladsen har også en klatrepark med forskellige sværhedsgrader, og to svævebaner krydser floden.

    Tips til udflugt fra Topcamp Hallingdal:

    Vil du opleve Norge fra hesteryg? Prøv en tur med islandske heste i Hellingdal. Turene varierer fra en til to timer eller heldagsture. For mere eventyr, prøv rafting i dalen hos Dagali Rafting, som er familievenligt.

    2. Brusand Camping

    Brusand Camping, placeret i Brusand, tilbyder en imponerende udsigt over kystlandskabet ved Jæren. Her finder du udstrakte sandstrande, klitter og en åben havudsigt, mens bakkede terræner tager form bag kystlinjen, skabende en fascinerende kontrast. Campingpladsen, beliggende ved en af Norges mest maleriske strande, tilbyder de nødvendige faciliteter for en behagelig campingoplevelse. Den er desuden ideelt placeret for dem, der ønsker at udforske lokale seværdigheder og omgivelserne i regionen.

    Tips til udflugt fra Brusand Camping:
    Besøg Stavanger, 50 kilometer fra campingpladsen. Byen charmerer med sin havn og historiske huse. Udforsk Gamle Stavanger og de mange kunsthåndværksbutikker. I Ovre Holmegate, kendt som “Fargegata”, finder du farverige gader med caféer og butikker. Hold også øje med byens berømte gadekunst.

    familievenlige campingpladser i Norge

    3. Byrkjelo Camping

    Byrkjelo Camping ligger i Norge, ikke kun i Schweiz, omgivet af bjerge med udsigt til Eggnipa Peak. Det er ideelt for familier.

    Hvis dine børn elsker udendørs aktiviteter, vil de trives her. Der er masser af plads, en fantastisk legeplads, og mange grillområder. Campingpladsen har en solterrasse og en opvarmet pool. Til de mindste er der et soppebassin. Svømmeområdet er åbent dagligt om sommeren, men brugen er mod betaling, dog til halv pris for gæster.

    Tips til udflugt fra Byrkjelo Camping:

    Tag Loen Skylift, nær Byrkjelo Camping, til Mount Hoven. Den rejser fra fjorden til 1011 meter på fem minutter. På toppen er Hoven-restauranten, hvor du kan nyde udsigten. Aktiviteter inkluderer vandring, trekking, klatring og ziplining.

    4. Randsverk Camping

    Randsverk Camping i Tessanden ligger 750 meter over havets overflade, tæt på Jotunheimen Nationalpark. Det er åbent året rundt og ideelt til vandre- og cykelture. På campingpladsen kan du leje mountainbikes, få rutevejledninger og tips i receptionen. Efter ture kan du nyde lokale retter som Salma-laks og elgburger i cafeteriet.

    Tips til udflugt fra Randsverk Camping:

    Campingpladsen arrangerer elgsafarier om sommeren. Disse ture tager cirka to timer gennem det vilde landskab, hvor chancerne for at se elge er store. En perfekt familieaktivitet, hvor der også er mulighed for at tage billeder.

    Disse campingpladser tilbyder ikke kun fremragende faciliteter og imponerende beliggenheder, men også muligheden for at udforske nogle af Norges mest ikoniske landskaber. Om du er til fjordudsigt eller bjerglandskaber, er der noget for enhver smag på disse autocamper-venlige campingpladser for hele familien.

    5. Nordkapp Camping

    Nordkapp Camping i Honningsvåg tilbyder en unik campingoplevelse på Magerøya, tæt på Nordkap. Her oplever du midnatssol, nordlys og dramatiske klipper. Campingpladsen har faciliteter som elektricitet, sanitære installationer, og endda en sauna. Ankomst til campingpladsen indebærer en tur gennem en lang undersøisk tunnel. Personalet er hjælpsomt og kyndigt om området.

    Tips til udflugt fra Nordkapp Camping:

    For de eventyrlystne ligger Nordkap tæt på, hvor du kan opleve Europas nordligste punkt og et fantastisk udsigtspunkt. Der er også en informationscenter, der viser de fire årstider på Nordkap, og et historisk kapel. Kompass-restauranten tilbyder lokal gastronomi, og besøgende har mulighed for at blive medlem af Royal North Cape Club.

    Afsluttende tanker til familievenlige campingpladser i Norge

    Denne guide til Norges bedste autocamper campingpladser afslører et spektrum af oplevelser, der sikrer noget for enhver smag. Fra 5-stjernet luksus i Hallingdal, til de endeløse strande ved Jæren og de dramatiske klipper ved Nordkapp. Hver campingplads har sine unikke træk og tilbyder faciliteter, der gør hver ferie behagelig og mindeværdig. Med muligheder for både afslapning og eventyr, herunder alt fra klatreparker og svævebaner til elgsafarier og historiske udforskninger, er disse campingpladser ideelle for familier, der ønsker at udforske Norges rige landskaber og kulturarv.


    Hvis du har spørgsmål til leje af autocamper

    skal du være velkommen til at kontakte os her: Kontakt